jueves, 16 de abril de 2015

Si la tristesa t'envaeix, ¡somriu! Si el somriure no n'hi ha prou, ¡xiula! Si el xiular falla, ¡canta! Cerca dins teu els molts motius que tens per ser feliç i estar agraït, la tristesa s'anirà esvaint com la neu davant la carícia càlida del sol. Si estàs trist, no li donis més corda al abatiment, aixeca el teu ànim! Actua com una persona feliç, i aquesta emoció s'anirà convertint en una actitud permanent.
Mai tenim que permetre que l'amistat i l'amor sigui dividit per l'odi i ressentiments aprenguem a estimar ia valorar nosaltres mateixos per així poder aprendre a estimar i valorar als que ens estimen de veritat.

Si la tristeza te invade, ¡sonríe! Si el sonreír no basta, ¡silva! Si el silbar falla, ¡canta! Busca dentro de ti los muchos motivos que tienes para ser feliz y estar agradecido, la tristeza se irá desvaneciendo como la nieve ante la caricia cálida del sol. Si estás triste, no le des más cuerda al abatimiento, levanta tu ánimo! Actúa como una persona feliz, y esta emoción se irá convirtiendo en una actitud permanente.
Nunca permitamos que la amistad y el amor sea dividido por el odio y resentimientos aprendamos a querernos y a valorarnos nosotros mism@s para asi poder aprender a querer y valorar a quienes nos aman de verdad.

No hay comentarios:

Publicar un comentario