jueves, 10 de octubre de 2013

Todo en la vida, o casi todo digamos cuesta realizar, obtener, lograr, pero la amistad está hay y esa si que la tenemos cada dia, observarla, estudiarla y si os parece bien y es fiable cogerla y darla.


Quan vas caminant pel carrer i trobes algú que necessita informació cap algun lloc, quan algú et demana un favor, quan et demanen ser voluntari d'alguna tasca per a benefici de la comunitat o de cert grup en necessitat, llavors és quan entra l'hora de complir una missió important, sense importar que naturalesa. Tots tenim una missió i aquesta és ajudar d'alguna manera quan se'ns presenta l'oportunitat.

Els teus pensaments de felicitat són factors positius del teu benestar i de l'alegria que irradies a favor de les teves relacionats. Viu alegre perquè estimules el teu optimisme i perquè afirmes teu entusiasme de viure, conviure i superar-te. Sent l'alegria agraïda de gaudir de la teva vida i els vostres dons. La sana alegria atreu salut, la salut és equilibri intern. Té cura de la teva salut física i mental i de la teva vida espiritual, ja que és precís el proverbi xinès: Res senti millor al teu cos que el creixement del teu esperit.



No hay comentarios:

Publicar un comentario