sábado, 20 de junio de 2015

Bona i feliç revetlla tingueu i moltes felicitats per els Joans i Joannes !!!
La revetlla de Sant Joan, també s'anomena la Nit Del Foc o la Nit de les Bruixes.la celebraciò és fa la nit del 23 al 24 de juny, una de les nits mes curtes de l'any degut a la proximitat dels Solstici d'estiu.
Llums, gresca, xerinol.la,espanta sogres, piules i cohets,cel.lebrant l'estiu que començala nit de Sant Joan, amb el cor pres.
Gotes de suor que rellisquenper les galtes vermelles de la calor,d'un munt de fogueres encesesque cremen rampoines sense valor.
L'un ha donat una cadira,la mare un vell tocador,el fuster, una taula atrotinada,i jo, el meu cavall de cartro.
Les flames s'enlairen a la conquestad'un ninot de fusta que al bell munt,control.la aquella gran batalla,on bé sap que serà l'ultim vençut.
Ja nomes queden cendresi una forta olor de socarrimatque el vent s'endu, mentre la quitxalladança al voltant d'un general cremat.
I l'estiu tot just desperta,i encara, quan acabi, tots recordaranl'esperit emocionat i d'al.legria,d'aquella nit, nit de Sant Joan.
Buena y feliz verbena tengáis y muchas felicidades pora los Juanes y Juanitas!
La verbena de San Juan, también se llama la Noche Del Fuego o la Noche de las Brujas. la celebración se hace la noche del 23 al 24 de junio, una de las noches más cortas del año debido a la proximidad de los Solsticio de verano.
Luces, diversión, fiestas la asusta suegras, petardos y cohetes, celebrando el verano que a comenzado y lo celebramos la noche de San Juan, con el corazón preso.
Gotas de sudor que resbalan por las mejillas rojas de calor, de un montón de hogueras encendidas que queman zarandajas sin valor.
Uno ha dado una silla, la madre un viejo tocador, el carpintero, una mesa destartalada, y yo, mi caballo de cartón.

No hay comentarios:

Publicar un comentario