sábado, 20 de junio de 2015

En parlar, tracta que el teu parla sigui i ompli d'amor i poder. Moltes persones parlen, però poques parlen coses amb ple significat.
El que tots busquem més i més és que la parla sigui significatiu, és a dir, que cada paraula que jo digui realment sigui coherent amb el meu propi ésser.
A més, la parla treu molta energia de l'ànima, mentre el silenci recupera aquesta energía.Se hauria de romandre en silenci almenys unes dues hores per dia, de manera que les paraules surtin de la meva boca amb total força i coherència.

Al hablar, trata que tu habla sea llene de amor y poder. Muchas personas hablan, pero pocas hablan cosas con pleno significado.
Lo que todos buscamos más y más es que el habla sea significativo, es decir, que cada palabra que yo diga realmente sea coherente con mi propio ser.
Además, el habla quita mucha energía del alma, mientras el silencio recupera esta energía.Se debería permanecer en silencio por lo menos unas dos horas por día, de forma que las palabras salgan de mi boca con total fuerza y coherencia. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario